een initiatief van Obvion hypotheken

Zo wil ik wonen helpt jou je hele woonloopbaan. Door mee te denken over je huidige woonstap, maar vooral over je volgende woonstap. Dat doen we door samen met de voor- en nadelen van woonkeuzes op een rijtje te zetten. Door je verhalen te laten lezen van andere mensen, die een vergelijkbare woonstap hebben gemaakt en voor vergelijkbare dilemma’s stonden. We helpen je dus praktisch en heel concreet met het maken van keuzes. We geven bijvoorbeeld informatie over verduurzaming van je woning. Het wel of niet verbouwen van je woning. Of het kopen van een stuk grond voor de bouw van een nieuwe woning. Zo wil ik wonen is een initiatief van Obvion.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Like ons op Facebook of schrijf je hieronder in voor de Zo wil ik wonen nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je niets mist.

Tips voor de redactie

Wil je ons tippen over een interessant onderwerp, of wil je zelf een keer geïnterviewd worden in een van onze rubrieken? Neem dan contact op met de redactie via redactie.zowilikwonen@obvion.nl.

een initiatief van Obvion hypotheken
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Volg Obvion via social media