een initiatief van Obvion hypotheken
Blog
geplaatst op 1 mei 2017
Leestijd ± 1 minuut

UPDATE 30 JUNI 2017: Je kunt je helaas niet meer aanmelden!

Ken jij onze huisvlogger Leon al? Samen met Leon gaan we een nieuwe YouTube serie maken over starters op de huizenmarkt. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Wij zijn namelijk heel benieuwd waar je als starter allemaal mee te maken krijgt als je je eerste huis koopt. Want het is natuurlijk hartstikke spannend die periode!

Lijkt het jou leuk om in een van de vlogs een rol te spelen? En ben jij zelf op zoek of zit je in het aankooptraject van je eerste huis? Dan komen wij graag in contact met jou.

Wat gaan we doen?

Als een razende reporter reist Leon door Nederland met zijn blauwe busje. Hij gaat je haalt je op van of brengt je naar één van de belangrijke momenten hieronder tijdens het kopen van je eerste huis.

De momenten waar het om gaat zijn:

  1. een bezichtiging van een huis
  2. eerste adviesgesprek bij een adviseur
  3. het bezoek aan notaris voor passeren

Tijdens de autorit vraagt taxichauffeur Leon je van alles over de spannende momenten van de zoektocht naar je eerste huis. Hoe was jouw ervaring? Waar heb je op gelet? En heb je nog tips voor anderen die in hetzelfde schuitje zitten?

We willen mensen met deze vlog letterlijk verder op weg helpen naar hun volgende woonstap.

Waarom hebben we jou  nodig?

Wij zoeken nog mensen die mee willen doen aan onze vlogs. Dus die écht op bezoek gaan bij een adviseur of een notaris. De vlog wordt opgenomen tijdens de autorit, dus niet binnenskamers bij een adviseur of notaris. Naderhand wil Leon natuurlijk wél graag weten hoe het was.

Dus: ben óf ken jij iemand die in een van deze fases zit, meld je dan snel aan! Uiteraard staat er een leuke attentie tegenover.

Wanneer vindt dit plaats?

In de week van 26 juni vinden de opnames plaats. Er zijn beschikbare data op 27, 28, 29 en 30 juni. We zullen even moeten puzzelen wie er wanneer kan. Maar daar komen we vast wel uit!

Yes! Je wilt meedoen. Maar waar meld je je aan?

Dit kan per e-mail via webcare@obvion.nl. Vermeld ook even welke dagen voor jou uitkomen en aan wie je een bezoekje gaat brengen!

een initiatief van Obvion hypotheken
Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief!
Volg Obvion via social media